En regnig runda

Vaknade tidigt och käkade frukost med regnet som strilade ner på utsidan. Inget riktigt cykelväder precis men eftersom jag svarade på Viktors inlägg på facebook var det bara att dra på sig cykelkläderna och rulla ner till Sibyllan vid Klareberg. Där dök plötsligt Gabriel och Fidde upp och strax efter kom Viktor med två kompisar från Kungälv. Vi trampade på mot Angered och fick en härlig medvind upp mot Sjövik. Funderade på om jag skulle vika ner mig tidigt denna gången också men valde att försöka hänga med i det tempot som Gabriel och Fidde satte upp. Väl uppe i Gråbo tackade Fidde för sig och vek av mot Stenkullen. Vi andra tog oss upp mot Sjövik det kändes att man inte var riktigt hundra från förkylningen så när de andra tog en liten paus i backen uppfrån Sjövik så trampade jag lugnt på i min egen takt. Sen tog man mer eller mindre slut efter den backen och försökte hänga med så gott det gick. Fick sällskap utav Viktor i den härliga motvinden som man bjöds på när vi rullade ut från Alafors mot Nol den höll i sig hela vägen mot Bohus och jag var rejält sliten det sista. Fick sagt hejdå till Tomas när han cyklade mot Angered och vi andra tog Bohusbron över till Gabriel som stod i en busskur och väntade. Vi tog ett litet snack i busskuren och sedan släpade Gabriel mig längst Ellesbovägen tills backen innan Mysterna där tog det stopp för undertecknad och jag såg Gabriel försvinna bort….
Tack för ett fostrande pass får försöka få igång kroppen tills nästa gång…..