Ett distanspass ?

cykel

Fick tagit mig mot Kungälv på morgonen efter att jag sett inbjudan från Viktor på facebook. Jag tog mtb med fulldubbat och glad i sinnet styrde jag mot Kungälvsparken för att se om jag kunde cykla med en bit. Väl framme såg jag Viktor samt en cyklist till. Jaylo dök upp och även lille Fidde visade sig. Det visade sig att jag tagit helt fel cykel…. men men man är ju inte sämre än att man försökte hänga med i medvind uppmot Stenungsund först bakom Jaylo och Fidde men det höll inte riktigt för en gammal man. Sen kom Viktor och någon som jag tyvärr glömde namnet på. Så då la jag mig bakom dom en stund. Viktor tyckte nog lite synd om mig med fulldubbat så vi pratade en liten stund sen var det dax för undertecknad att vika ner sig och cykla själv hemåt. All träning är bra träning eller ???

c

c