månadsarkiv: februari 2014

Vilken härlig morgon….

Vy mot Härryda från Landvetter

Var friskt och fint väder på morgonen så jag bestämde mig för att rulla lite lätt från Öjersjö och vidare mot Härskogen för att sedan runda Floda och ta cykelbanan från Gråbo mot Gerrebacka. Härligt och friskt väder……

En regnig runda

Vaknade tidigt och käkade frukost med regnet som strilade ner på utsidan. Inget riktigt cykelväder precis men eftersom jag svarade på Viktors inlägg på facebook var det bara att dra på sig cykelkläderna och rulla ner till Sibyllan vid Klareberg. Där dök plötsligt Gabriel och Fidde upp och strax efter kom Viktor med två kompisar från Kungälv. Vi trampade på mot Angered och fick en härlig medvind upp mot Sjövik. Funderade på om jag skulle vika ner mig tidigt denna gången också men valde att försöka hänga med i det tempot som Gabriel och Fidde satte upp. Väl uppe i Gråbo tackade Fidde för sig och vek av mot Stenkullen. Vi andra tog oss upp mot Sjövik det kändes att man inte var riktigt hundra från förkylningen så när de andra tog en liten paus i backen uppfrån Sjövik så trampade jag lugnt på i min egen takt. Sen tog man mer eller mindre slut efter den backen och försökte hänga med så gott det gick. Fick sällskap utav Viktor i den härliga motvinden som man bjöds på när vi rullade ut från Alafors mot Nol den höll i sig hela vägen mot Bohus och jag var rejält sliten det sista. Fick sagt hejdå till Tomas när han cyklade mot Angered och vi andra tog Bohusbron över till Gabriel som stod i en busskur och väntade. Vi tog ett litet snack i busskuren och sedan släpade Gabriel mig längst Ellesbovägen tills backen innan Mysterna där tog det stopp för undertecknad och jag såg Gabriel försvinna bort….
Tack för ett fostrande pass får försöka få igång kroppen tills nästa gång…..

Ett distanspass ?

cykel

Fick tagit mig mot Kungälv på morgonen efter att jag sett inbjudan från Viktor på facebook. Jag tog mtb med fulldubbat och glad i sinnet styrde jag mot Kungälvsparken för att se om jag kunde cykla med en bit. Väl framme såg jag Viktor samt en cyklist till. Jaylo dök upp och även lille Fidde visade sig. Det visade sig att jag tagit helt fel cykel…. men men man är ju inte sämre än att man försökte hänga med i medvind uppmot Stenungsund först bakom Jaylo och Fidde men det höll inte riktigt för en gammal man. Sen kom Viktor och någon som jag tyvärr glömde namnet på. Så då la jag mig bakom dom en stund. Viktor tyckte nog lite synd om mig med fulldubbat så vi pratade en liten stund sen var det dax för undertecknad att vika ner sig och cykla själv hemåt. All träning är bra träning eller ???

c

c