månadsarkiv: mars 2019

Blåsig lördag :-)

Fick rullat hemifrån och upp via Kungälv chansade på att det gick och ta sig förbi vattenverket vid Diseröd och med cykel funkade det idag. De är inte färdiga så vägen är fortfarande avstängd. I uppförsbacken var jag tvungen att stanna och ta ett litet kort på de fina vårblommorna i vägkanten.

Vårblommor
Fredagsdistans med Olsson

Fick till ett förmiddagspass med Olsson runt Alafors och Gråbo. Hade hyfsat pigga ben och trevligt sällskap. Vädret var också okej trots lite duggregn bitvis. Fick vikit av vid Angeredsarenan och Olsson körde en liten omväg.

Söndags tur med lite sällskap

Efter en förkylning så var det dax för ett lugnt cykelpass. Rullade uppmot Kungälv via Svankällevägen där jag mötte Simon och bestämde mig för att slå följe med honom. Vi tog oss till Grimsåsvägen och vidare mot Djupedal för att styra mot Angeredsbron. Mycket prat blev det och härlig cykling mot Marieholm där vi skulle träffat Niklas men utav Simons flygplansläge på mobilen strulade det lite. Efter lite eftersökning så var vi på väg mot Surte för att möta upp Niklas och mycket riktigt så träffades vi vid rondellen i Surte. Hade sen sällskap med Simon och Niclas till Vikinga grillen där vi träffade Kalle som stod och väntade. Vi fyra hade sen sällskap till cykelbanan vid Romelandavägen. Där jag tackade för mig och rullade via Arnebo och hem själv.