Göteborgs Girot 230527

Ny bansträckning på Girot som jag hade försökt reka på några turer tidigare. Tyckte den verkade tuff för en tung cyklist att genomföra men ändå helt okej. Vid starten samtalade jag med några andra cykelkompisar och ställde mig i startfållan för snabb cyklist, väl medveten om att jag inte skulle hänga med när vi kom till Källebäcksbacken och man skulle släppa masterstarten för fri åkning. Hängde med hyfsat till Mölnlycke företagspark men sen blev det lite egen cykling ända tills Eskilsbyvägen där det kom en stor grupp från Team Kungälv som jag hakade på hela vägen upp till Ubbhult där de valde att stanna till vid depån. Jag fortsatte och fick cyklat ikapp en mindre grupp cyklister som höll ett lagom tempo. De släppte inte in någon i sin klunga och jag hade inga problem med att lägga mig bakom och rulla med. Det gick hyfsat ända till Slambybacken där det återigen visade sig att man är lite tung…. Fick det lite kämpigt över till Jonsered och tappade gruppen men fick kämpat mig ikapp vid Kåhögsgård. Här hade även Anders Ek kommit in i samlingen och tror även Tommy Prim satt med. Sammanfattningsvis var det ett härligt väder och trevliga cyklister