månadsarkiv: maj 2014

Konsten att suga hjul :-)

Fick möjligheten att försöka hänga på Viktor och Gabriel när de skulle ut och cykla tempo. Träffades vid Kornhallsfärja och rullade uppmot Kärna. Gabriels brorsa Daniel var också med i början men han hade varit ute på mtb och kände att benen inte svarade riktigt så han släppte efter Kärna men jag försökte hänga kvar bakom de två dragloken. Hade hyfsat tryck i benen och gjorde en liten förning där framme precis innan Tjuvkil och den tog styggt. Viktor och Gabriel tog en liten paus vid busshållplatsen så jag rullade själv i makligt tempo längst Marstrandsvägen mot Vävra korsväg. Sen kom de två så jag kunde hänga på en liten bit in mot Solberga men det var inte länge… Jag glömde ju naturligtvis att sätta på kameran vid Kornhallsfärja men fick iallafall filmat lite på hemvägen från Jörlanda. Ett riktigt fostrande pass för mig, men riktigt kul att försöka hänga med. Nu blir det vila inför Vänern…..

Härlig cykling …..

Igår fick jag möjligheten att rulla ut med Lasse runt Kornhall och Marstrandsvägen. Det var lite småkyligt i vinden men gick bra ändå. Fick hållit upp värmen ganska bra med sparring utav Lasse. Vi sa som vanligt att nu tar vi det riktigt lugnt och det blev väl inte riktigt så. Fick tagit några bilder under turen också. Det har ju varit dåligt med uppdateringen under en tid men det skall väl bli lite bättre förhoppningsvis.

Eget foto

Traktor

Lasse före som vanligt

Trek

Lasses och min runda

Idag stack jag och Mikael ut och rullade tillsammans. Vi träffades vid St1 Säve och rullade mot Kornhallsfärja och hade ett riktigt gött tjöt när vi rullade vidare runt Gloseby och Kärna. Det blev en tempo ökning vid Marstrandsvägen för att sen rulla lugnare genom Kode och mot Kareby. Tog sen Kongahällavägen mot Säve igen och följde med Mikael mot Torslanda. Vek av mot Björlandevägen och sen rullade man mot Norrleden och där visste jag att Mikko hade gjort ett strava segment och därför försökte man pressa S5 lite 😉 . Gick sådär tycker jag och man har ju ganska långt till ledaren under det segmentet eftersom han lyckats håll närmare 80 knyck i timmen……
Alltid lika roligt att cykla med dessa två kompisar, får hoppas att det blir tillfälle snart igen….

Mikael före i Rödbobacken....