En trevlig tur ……

Mot Jörlanda

Mot Jörlanda

Träffade på Mikael O på Cykel City när jag var där och handlade igår. Vi pratade om att kanske försöka få ihop en runda tillsammans och det redan idag. Vi hördes av under kvällen och Lasse skulle också med så då blev vi tre. Gick upp och käkade och tittade ut, vädret såg väl inte direkt lockande ut men det regnade inte i alla fall. Rullade bakvägen ner mot Sibyllan och var där vid 9:30 tiden som avtalat. Lasse ringde mig och undrade var jag höll hus, han hade rullat förbi mig och fick vända ner mot Sibyllan igen. Precis när jag lagt på dök Mikael upp och himlen såg allt annat en ljus ut när man tittade mot stan. Vi pratade oss samman och styrde mot Ellesbovägen vi fick igång ett bra tempo och det var väl för att Mikael var med för första gången kanske. Det höll i sig tills vi vek av vid Solberga kyrka. Sen blev det ett härligt tjöt tempo nästan hela vägen hem till Kärra. Det var ju förstås två som var tvungna att sprätta till uppför oxhagsvägen……..
Tack för sällskapet hoppas det blir fler turer tillsammans

Hade ju gopron med under rundan så jag la in den här med 😉 dock inget ljud……

2 tankar kring ”En trevlig tur ……

Kommentarer är stängda.