Distanspass med CK Sundet……

Ck Sundet

Ck Sundet

Såg på facebook att Gabriel bjöd in till distanspass på lördagsmorgonen och frugan släppte iväg mig trots att det egentligen inte skulle bli någon cykling denna helgen. Tog mig nertill Sibyllan vid Klareberg och inväntade cyklisterna från Ellesbovägen. Vi samlades och pratade lite sen bar det av upp mot Angered. Vi hade hyfsat tempo uppmot stambanan och där fick Viktor troligtvis för sig att det var strava segment. Sen hade han lite småryck för sig på Gråbovägen mot Sollebrunn. Det gick på bra i motvinden och själcv fick man bita i för att ligga på rulle bakom de starka grabbarna. Kände att det tog på krafterna när vi samlade oss i Sollebrunn och tog oss vidare mot Lilla Edet. Här gick det tungt i sidvinden och det kändes att man hade pressat sig lite i motvinden. Sen var det som tur var liten fika paus i Lilla Edet och här splittrade vi upp oss i två grupper där jag Gabriel och en till som jag tyvärr inte har namnet på fortsatte och trampade på mot Kungälv. Fick slita lite i motluten och orkade inte hänga med i deras tempo utan fick ta mitt egna. Sammanfattningsvis en riktigt rolig runda med starka cyklister där man får bita i för att orka hänga med……