Att försöka hänga med på tempopass

Fick möjligheten att hänga med Viktor och Gabriel samt Markus Larsson och Janne från Kungälvsparken igår. Tog med mig Gopron och försökte filma lite. Alltid lika roligt och tufft att försöka hänga på de här snabba tempoåkarna. Vi cyklade samlat till Diseröd där Viktor och Gabriel stack iväg med ca 1 min mellanrum och Markus startade sist utav tempocyklisterna. Jag försökte att hänga med bakom Markus men det gick lite för fort i första uppförsbacken så jag vinkade fram Janne som fick täppt luckan en liten stund. Efter att jag hade släppt trampade jag på ganska bra och hittade min egen takt. Kom ikapp Janne och gick förbi sen stannade vi till och hämtade andan. Därefter blev det ett härligt lagtempo utav de tre med oss på följe fram till uppförsbackarna innan kyrkan i Västerlanda. Där vek jag och Janne av och tog oss tillsammans upp mot Uckleum och hemåt. Ett härligt pass….