Konsten att suga hjul :-)

Fick möjligheten att försöka hänga på Viktor och Gabriel när de skulle ut och cykla tempo. Träffades vid Kornhallsfärja och rullade uppmot Kärna. Gabriels brorsa Daniel var också med i början men han hade varit ute på mtb och kände att benen inte svarade riktigt så han släppte efter Kärna men jag försökte hänga kvar bakom de två dragloken. Hade hyfsat tryck i benen och gjorde en liten förning där framme precis innan Tjuvkil och den tog styggt. Viktor och Gabriel tog en liten paus vid busshållplatsen så jag rullade själv i makligt tempo längst Marstrandsvägen mot Vävra korsväg. Sen kom de två så jag kunde hänga på en liten bit in mot Solberga men det var inte länge… Jag glömde ju naturligtvis att sätta på kameran vid Kornhallsfärja men fick iallafall filmat lite på hemvägen från Jörlanda. Ett riktigt fostrande pass för mig, men riktigt kul att försöka hänga med. Nu blir det vila inför Vänern…..