Härlig cykling …..

Igår fick jag möjligheten att rulla ut med Lasse runt Kornhall och Marstrandsvägen. Det var lite småkyligt i vinden men gick bra ändå. Fick hållit upp värmen ganska bra med sparring utav Lasse. Vi sa som vanligt att nu tar vi det riktigt lugnt och det blev väl inte riktigt så. Fick tagit några bilder under turen också. Det har ju varit dåligt med uppdateringen under en tid men det skall väl bli lite bättre förhoppningsvis.

Eget foto

Traktor

Lasse före som vanligt

Trek

Lasses och min runda

Idag stack jag och Mikael ut och rullade tillsammans. Vi träffades vid St1 Säve och rullade mot Kornhallsfärja och hade ett riktigt gött tjöt när vi rullade vidare runt Gloseby och Kärna. Det blev en tempo ökning vid Marstrandsvägen för att sen rulla lugnare genom Kode och mot Kareby. Tog sen Kongahällavägen mot Säve igen och följde med Mikael mot Torslanda. Vek av mot Björlandevägen och sen rullade man mot Norrleden och där visste jag att Mikko hade gjort ett strava segment och därför försökte man pressa S5 lite 😉 . Gick sådär tycker jag och man har ju ganska långt till ledaren under det segmentet eftersom han lyckats håll närmare 80 knyck i timmen……
Alltid lika roligt att cykla med dessa två kompisar, får hoppas att det blir tillfälle snart igen….

Mikael före i Rödbobacken....