Vilket väder :-)


Då stack man från jobbet mot Ericssonsparkering för att möta upp Urban och de andra som skall cykla vätternrundan tillsammans. Det var en jättefin morgon med strålande sol och lite vind. Efter lite genomgång rullade vi ut från Ericsson och styrde mot Varberg. Det blev träning utav belgiskkedja nermot fikat som skulle vara nere vid Kärradal. Det rullade på bra i kedjan och Urban hade förutbestämt en plats där vi tog en kort pqaus och pratade oss samman om hur det gick. Sen började kaffetarmen att göra sig påmind och det var inte långt till fikat. Väl framme vid fikat fick vi se att det var stängt och enligt personer på plats öppnar det först i maj. Så vi rullade tillbaka mot Åsa och fick en riktigt god kaffepaus med tilltugg där istället. Kul med lite nya bekantskaper och trevlig cykling.