När skall man lära sig……

Såg igår att det skulle cyklas från Hisingens klubblokal vid 10 tiden och tänkte att det kunde vara kul och försöka hänga med. Det blev lite småstressigt hemifrån för att hinna i tid men jag hann. Sen rullade vi ut i tvåpar mot Kungälv och det rullade på friskt. Det blev behaglig cykling till Säve och upp för Rödbobacken gick det fint. Sen samlade Håkan oss vid Oldseröd för att bjuda in till ett lagtempo mot Kode. Och det var ju kul eller?? Tänkte att man skulle visa sig på styva linan men det gick sådär. Hängde med Stikkan och Selstam det bjöds på bra tempo direkt och jag glömde växla upp på stora kakan. Fick känna på Stikkans spinningben och det var ingen trevlig upplevelse. Fy f.n vad de gamla benen fick kämpa för att bara orka hänga med i hans tempo……

Väl vid Kode la undertecknads bakhjulskassett av så frugan fick komma och hämta hem en…. Tack för ett trevligt pass……