En tur med Fredrik till Floda

Fick sett ett inlägg på Bockastyre CK – Göteborg av Fredrik och det skulle passa in i mina tider om jag vek av vid Floda. Gjorde mig iordning och rullade hemifrån med fulracern det var svårt och klä sig men jag lyckades ganska bra. Träffade på några cyklister vid Marieholmsgatan Slakthusgatan såg ut som om det var CK Master, hejade och fortsatte mot Kviberg. Var lite tidig där men strax dök Fredrik upp och vi väntade in de andra cyklisterna. Vi blev 5 st som rullade i medvinden mot Floda. Fidde lika glad och sprallig som vanligt. Kände att jag hängde med rätt bra upptill Floda men sen blev det motvind och humöret sviktade lite när man fick kämpa på i motvinden……

Marieholmsbron

Fredrik och Martin

Lexbyvägen i medvind

Stenkullen

Släppte gruppen

Motvind från Gråbo