Ett pass med några av RSGs VR 14 cyklister

Cykelister

Stack iväg från jobbet på morgonen mot Ericssons i Mölndal där vi skulle träffas klockan 09:00 för att ta oss nermot Fjärås var det sagt. Tog det ganska lugnt dit och var ca 10 min för tidig. Så dök det upp två glada cyklister och strax två till. Totalt var vi fem stycken som bestämde oss för att korta turen lite på grund utav rådande väder. Vi rullade på bra nermot Lindome och fick förmånen att svänga av mot Älvsåkersvägen. Det var blött men rätt klädd så gick det bra ändå. Fick hållit pulsen uppe och därmed också värmen. Trevligt sällskap till Inseros där Urban vek av och vi andra cyklade mot Hällersåker. Väl där bestämdes det att vi rullar över Benarby för att få upp värmen i vissa cyklister… Till slut kom vi fram i Mölnlycke och de andra tog sig mot startplatsen via Pixbo och jag sänkte tempot och tog mig hemåt över Gaisgården.. Tack för trevlig tur får hoppas på bättre väder nästa gång….