Cykling med Vänernrunt gänget från Hogia Stenugnsund

Relive ’En härlig tjötrunda med CK Sundet ????’

Hade turen att kunna följa med på fredagenscykling med delar av CK Sundets Vänernrunt gäng där jag själv skall försöka vara ledare för gruppen. Kul att träffa de cyklister som kunde ansluta. Vi hade en trevlig tur från Stenungsund upp mot Uckleum och vidare mot Ljungskile. Många cyklister mötte vi mellan Stenshult och Ström. Själv tycker jag att det funkade bra med gruppcyklingen. Det finns alltid olika saker att jobba på för att det skall bli perfekt men det är inte alltid lätt när man ligger på lite olika nivåer. För mig är ju Vänernrunt en cykling där man skall ha det trevligt och hjälpa varandra till målet. Kommer alltid vara någon som är starkare och någon som är tröttare det gäller bara att hjälpa varandra så kommer detta årets runda bli hur bra som helst.