Ett kränkpass med ASC från Ericsson

Hade förmånen att få skjuts till Ericsson och slippa cykla dit och därifrån. Mikael O hämtade mig och vi tog oss genom stan till parkeringen och var i tid. Det hade samlats lite folk och det var några kända ansikten. Patric gick igenom dagenspass som skulle avverkas runt Benarby och sedan var det lastman till Inseros för att som Patric sa rulla upptill Landvetterbil och återsamlas. Därefter återstod ett lagtempo på ca 6 personer från busshållplatsen vid järnvägsbron på Härrydavägen. Fick lite ångest eftersom jag visste att det var backigt och det är ju min svaghet…
Fick förmånen att bli förnedrad av Erik G grupp när vi rullade från samlingen i Benarby och mot Hällesåkersvägen. Gick bra i början men fick släppa i de sista backarna och försöka rulla så fort som möjligt själv. På Hällersåkersvägen kom Patrics grupp ikapp fick häng en liten bit men även ge mig där. Jesper dök upp och vi tampades framtill Inseros sen ”rullade” vi upptill Landvetterbil.

Sen blev det tungt till sängfabriken men försökte ta i så mycket det gick. Samling där och rulla nertill lagtempot från Härrydavägen mot Landvetterishall. Här blev det en härlig grupp som man orkade hänga med och Patric gav uppmuntande beröm som gjorde att man fick extra energi. Väl hemma på Ericsssonsparkering var det riktigt skönt att sätta sig i bilen och få skjuts hem. Nu dröjer det ett tag innan nästa onsdagsträning på grund av arbetet. Men jag tror att det är just sådana här pass som gör att man kanske blir lite bättre och lite starkare till nästa gång. Härligt att känna sig välkommen och bli kränkt det här gör ni väldigt bra Aktivitus Sport Club